Home    >   Massage   >   van mijn klachten af   >   SPORT MASSAGE

Sport massage

 
Een sportmassage is een goede keuze als je last hebt van stijve en stramme spieren. Een sportmassage zorgt ervoor dat je spieren beter aanvoelen. Bij Charge kun je kiezen uit een sportmassage van 30 minuten, 45 minuten en een sportmassage van 60 minuten.
 
Bij een sportmassage wordt gebruik gemaakt van strijkingen en knedingen op de zelf aangegeven belaste spieren. Bij een sportmassage van 30 minuten kan er gekozen worden voor een sportmassage waarbij de nek en schouders gemasseerd worden. Mensen die veel lopen of in beweging zijn, kunnen er ook kiezen voor een sportmassage waarbij de benen gemasseerd worden. Binnen 30 minuten zorgen wij met een sportmassage ervoor dat de door jou aangegeven spier weer aangenamer en beter aanvoelen. Voor een extra accent op meerder spiergroepen kun je ook kiezen voor een sportmassage van 45 minuten of 60 minuten. Met een sportmassage wordt ervoor gezorgd dat je spieren in goede conditie blijven, zodat je op een aangename manier kan je dagelijkse activiteiten kan blijven doen.
 

Reden voor een sportmassage

•    Ondersteuning bij sportactiviteiten
•    Stimuleert de verwijdering van verzuring in de spieren 
•    Zuurstof en voedingsstoffen kunnen de lichaamscellen beter bereiken
 
Voelen bewegingen niet meer aangenaam en kunnen je spieren wel een wat rust gebruiken? Maak dan een afspraak voor jezelf voor een sportmassage bij Charge of bij je thuis. Bel 06- 53634529 of mail ons naar info@chargejezelf.nl voor een massage afspraak.

ONLINE RESERVEREN

Sportmassage aan huis

Genoeg beweging gehad en kunnen je spieren wel wat rust gebruiken? Laat een masseur bij jou thuis komen voor een sportmassage aan huis. Kijk voor meer informatie bij massage aan huis.
 

"Mijn lichaam voelt weer onspannen en warm aan"

Aan huis

Vertrouwd ontspannen

Over Charge

Massage in Groningen

Masseurs

Wie hangt er aan mijn nek?