Home    >   Massage   >   ontspannen   >   Warm waterkussenmassage

Warm waterkussen massage

 
Een warm waterkussen massage is een heerlijke ontspannende massage. Als een warm bed, liggend op je rug, wegdromend en gedragen worden door water. De warm waterkussen massage is een weldaad bij mensen die gespannen zijn, moe, koud, spierpijn en pijn hebben.

De warm waterkussen massage is een mooie ervaring om te ondergaan. Je ligt op je rug heerlijk comfortabel op een warm waterkussen, terwijl de spieren van de rug, nek en schouderpartij goed en gemakkelijk gemasseerd worden. Het kussen word gevuld met aangenaam warm water, 37 tot 40 graden, vergelijkbaar met een temperatuur onder de douche. Er wordt voor deze massage royaal gebruik gemaakt van massage olie, zodat er makkelijk met de armen en onderarmen tussen het lichaam en het warm waterkussen gemasseerd kan worden. De warm waterkussen massage kan een ontspannende en zachte massage zijn of een stevige massage. Dit wordt van te voren besproken.
 
Deze massage is ideaal voor mensen die niet op hun buik kunnen liggen, zoals mensen met rugklachten, zwangere vrouwen en ouderen. Bij rugklachten kan je eerst op de buik gemasseerd worden en daarna op de rug op het warm waterkussen. Op deze manier kunnen de spieren op verschillende manieren goed aangepakt worden.


ONLINE RESERVEREN
 

"Een aangename verrassende warme weldaad"

Aan huis

Vertrouwd ontspannen

In onze praktijk

Massage in Groningen

Masseurs

Wie hangt er aan mijn nek?