Home    >   Massage   >   ontspannen   >   Ontspannings massage

Ontspanningsmassage

 
Een ontspanningsmassage bij Charge voor een heerlijk moment van rust en ontspanning. Gun jezelf een verwenmoment met een ontspanningsmassage in ons centrum of bij je thuis.
 
Een ontspanningsmassage is een rustgevende massage die zich kenmerkt door het gebruik van strijkingen op de spieren. De spieren die verbonden zijn aan stresszones, rug, schouder en nek worden door een ontspanningsmassage los gemaakt. Binnen 30 minuten zorgt een ontspanningsmassage ervoor dat je lichaam en gedachten tot rust komen. Om jezelf even helemaal te verwennen kun je ook kiezen voor een ontspanningsmassage van 60 minuten. Hier worden je armen en de achterkant van je benen ook gemasseerd. Na een ontspanningsmassage heb je een heerlijk rustmoment gehad en kan je weer geheel opgeladen van de dag genieten. 
 

Reden voor een ontspanningsmassage

•    Een verwenmoment voor jezelf
•    Lichaam en geest komen tot rust
•    Het krijgen van nieuwe energie
 
Behoefte aan rust en ontspanning? Maak dan een afspraak voor jezelf voor een ontspanningsmassage bij Charge of bij je thuis. Bel 06- 53634529 of mail ons naar info@chargejezelf.nl voor een massage afspraak.

ONLINE RESERVEREN

ontspanningsmassage aan huis

Heb jij behoefte aan een rustmoment voor jezelf maar wil je hiervoor liever de deur niet voor uit? Kies dan voor een ontspanningsmassage aan huis. Een vertrouwelijke plek voor jezelf waar je na de ontspanningsmassage heerlijk op je eigen manier kan nagenieten. Kijk voor meer informatie bij massage aan huis.
 
 "Een ontspannen moment voor jezelf"

Aan huis

Vertrouwd ontspannen

Klachtgerichte massages

Massage in Groningen

Ons team

Wie werkt er allemaal bij Charge?